Facebook törölt üzenetek megtekintése lehetséges?

A fontos üzenetek hiánya bosszantó lehet, ha tudja, hogy nehéz feladat lesz helyreállítani őket. De ma már nem így van a fejlett adat-helyreállítási eszközökkel. Ha nemrég elvesztett néhány fontos beszélgetést barátaival a Facebookon, és kíváncsi arra, hogyan lehet ezeket helyreállítani, akkor ez a cikk az Ön számára készült.

Facebook törölt üzenetek visszahozhatók, csak kattintson a tudasmania.hu weboldalra és itt mindent megtudhat. Ha archiválta üzeneteit a Facebook Messenger alkalmazásban, akkor lehetősége nyílik a törölt Facebook-üzenetek egyszerű helyreállítására. Ehhez hajtsa végre az alábbi lépéseket: Nyissa meg eszközén a Facebook Messengert, és menjen a legutóbbi beszélgetésekre. Kattintson a keresősávra a korábban archivált beszélgetés kereséséhez. Miután megtalálta a beszélgetést, egyszerűen válassza ki, és nyomja meg az Üzenet archiválása opciót az archiválás visszavonásához. Megjegyzés: Ha a webhely verzióját használja, akkor válassza az Üzenetek> Egyebek> Archivált lehetőséget, hogy megtalálja az Archivált üzenetek lehetőséget a törölt szöveges üzenetek helyreállításához a Facebook Messengeren.

Ha nem tudja, hogyan archiválja az üzeneteket a Facebook Messengeren, akkor kövesse az alábbi lépéseket: Nyissa meg eszközén a Facebook Messenger alkalmazást. Lépjen a legutóbbi beszélgetések listájára, és válassza ki az archiválni kívánt beszélgetést. A kiválasztás után nyomja meg hosszan a gombot, válassza ki a három vízszintes vonal menüt, majd válassza az Archiválás lehetőséget. Ez az egyszerű lépés a kiválasztott beszélgetést azonnal archívumba helyezi. Később felhasználhatja ezeket az archívumokat a véglegesen törölt üzenetek helyreállításához. További leírásért és még több hasznos információiért keresse fel tudasbazis.hu weboldalt.