Cra-Z-Art Illatos Fürdőzselék készlet, amely mindenki elkészítheti a saját szappanját

A gyerekek egyik kedvenc elfoglaltsága a fürdőzés, lubickolás ám még élvezetesebbé tehetjük számukra, ha a hozzá tartozó szappanokat is ők maguk készíthetik el a saját kezükkel.

Cra-Z-Art Illatos Fürdőzselék készlet kedvező áron megvásárolható a honlapunkról. A készlet már akár 8 éves kortól ajánlott, hiszen ez az a korosztály, az amely már kifejezetten élvezi az ilyen kreatív feladatokat. A fürdőzselé készlet segítségével saját maguk ízlésére formálhatják és illatosíthatják a szappanokat, amellyel később meg is fürödhetnek akár. A szappanokat a szettben található zseléből formálhatják meg a kis gyerekek, amely által a későbbiekben egy egyedi élményben lehet részük. A szettben minden szükséges elemet megtalálunk, ahhoz, hogy elkészíthessük az egyedi szappanokat. Tökéletes ajándék lehet születésnapra, névnapra, vagy akár a közelgő ünnepekre lányok és fiúk részére egyaránt. Lepje meg a gyermekét, olyan egyedi játékokkal, mellyel a kreativitását is fejlesztheti, illetve egy teljesen új élményben lehet része. A szettben található kellékek teljesen bőrbarát, így semmilyen káros anyagot nem tartalmaznak.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen fel bennünket a honlapunkra látogatva, melyet a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva találhat. A weboldalunkon a teljes kínálatunkat megtekintheti, ahonnan a kiválasztott termékeket akár már 1-2 kattintás által meg is rendelheti. A megrendelt termékeket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk a megadott lakcímre, az ország bármely részére. További információért keresse az ügyfélszolgálatunkat, melyet a + 36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon érhet el. Jó vásárlást kívánunk mindenki számára!