Cintia ágykeret vásárlás online

Keressen olyan ágykereteket, amelyeken görgők vannak, ha van esély arra, hogy átrendezi a szobáját. Biztosan nem akarja károsítani az alatta lévő padlót ilyenkor, és legyünk őszinték – a hengerek kevesebb munkát jelentenek az Ön számára! Bővebb leírást ezekről weboldalunkon olvashat.

Cintia ágykeret magas minőségben kapható a butornap.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és megtalálhatja ezt a szuper keretet a legjobb áron. Vannak olyan ágykeretek is, amelyek különböző méretű matracokhoz tudnak igazodni, például áttehetők egy különálló ágyról egy teljes ágyra. Ez különösen előnyös lehet a gyerekekkel rendelkezők számára, mivel hajlamosak gyorsabban kinőni a matrac méretét. Az ágykeret felesleges kiadásnak tűnhet, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy Japánban az emberek évszázadok óta sikeresen kerülik a használatukat, és továbbra is ezt teszik. Hacsak nem tervezi a héten belüli költözést, a legjobb, ha matracát keretben tartja. Az ágy alatt lévő hely lehetővé teszi a meleg áramlását, stabilitást biztosít, és hasznos párnák és takarók tárolásához.

A Cintia ágykeret méretei a következők: teljes magasság 88 cm, szélesség 189 cm, hossz 208 cm, fekvő magasság 51 cm. A Cintia ágykeret többféle színben rendelhető, melyekhez ugyanolyan színű kiegészítőket is választhat az ízlésének és hangulatának megfelelően. Az ágykeretet egy lepedővel felszerelve, 180×200 cm-es ágykerettel csomagolva juttatjuk el mindenkihez, aki megrendeli. Ha új ágyához ágyneműt és matracot is vásárol, azokat ingyen szállítjuk ki, így egy csapásra több dolgot is megkaphat olcsóbban. Ha még ennél is többet tudna meg nem kell mást tennie, mint felkeresni minket a butornap.hu weboldalon. Weboldalunkra kattintva megtekintheti elérhetőségeinket is, ha esetleg kérdéseket tenne fel nekünk.