Bosch akkumulátorok használatának előnyei

A Bosch nagyvállalatot senkinek sem kell bemutatni, hiszen egy olyan hatalmas vállalatról van szó, melynek termékei világszerte megtalálhatók a legtöbb háztartásban. A Bosch többek közt akkumulátorokat is gyárt. Akárcsak a többi Bosch termék esetében, érdemes az akkumulátoroknak is bizalmat szavazni.

Bosch akkumulátorok névjegye a megbízhatóság, minőség, így az autóalkatrész piacon előszeretettel választják ezeket a termékeket. A Bosch akkumulátorok az idők folyamán komoly technikai fejlődésen mentek keresztül. 2008-ban a Bosch az S3-S4-S5 akkumulátorok piacán új technológiával állt elő. A Bosch vezette be a PowerFrame hálótechnológiát, mely egy olyan újítás, ami javítja a javítja a személygépkocsikban használatos akkumulátorok teljesítményét, illetve az élettartamot is megnöveli. Az akkumulátorban lévő háló biztosítja az áram optimális áramlását, aminek következtében fokozódik az akkumulátor megbízhatósága és kapacitása. A mai, modern gépjárművekben nagyon sok elektromos funkció található, így ezek kielégítéséhez tökéletesített akkumulátor-technológia szükséges, amely megfelel egy korszerű akkumulátorral szemben támasztott magas elvárásoknak.

Manapság nagyon sok autógyárból kigördülő gépjárműben Bosch akkumulátor található. A hagyományos gyártási módszerekhez képest az új, lyukasztott rácsrendszer, mely a PowerFrame technológián alapul, így több energiát szolgáltat és jelentős mértékben javítja az akkumulátor komponensek teljesítményét. Az új technológia által a rács azon részeire, melyek nagyobb áramterheltséggel rendelkeznek nagyobb arányú ólom jut. A stabil rácskeret megakadályozza a rács szélein a korróziót, így a rács tágulása is megelőzhető. Fontos, hogy az akkumulátort a gépjármű típusa és felszereltsége, a klimatikus viszonyok és a berendezés kezelhetősége alapján válassza ki.