Bo-Po körömlakk 1 db-os – minden kislány álma

Talán nincs is olyan kislány, aki ne kérte volna meg édesanyját, hogy lakkozza ki a körmeit. Nem csoda, hisz az anyuka egy példakép, így, ha az ő körme ki van festve, akkor a kislány is ezt szeretné.

Bo-Po körömlakk 1 db-os – vannak kislányok, akik már kicsiként is előszeretettel illegetik magukat a tükör előtt, természetesen az anyukájuk kalapjában, ékszereiben és bizonytalanul totyognak a több mérettel nagyobb magassarkúban. A körömlakk sem lehet kivétel, elvégre, ha anya körmei ki vannak lakkozva, akkor a kicsi is addig fogja nógatni anyukáját, míg az ő körmeit is kifesti. A Bo-Po körömlakkok nagy előnye, hogy ezt a lakkot egy mozdulattal le lehet húzni a köröm felületről, így nem kell hosszan kínlódni a lemosással. A körömlakk lemosása egyáltalán nem szórakoztató, különösen, ha a gyerek körméről kell lemosni a körömlakkot, mivel ő inkább menne játszani, mint a hosszú ideig tartó a körömlakk mosás alatt nyugton üljön. A Bo-Po körömlakk nem csak könnyen eltávolítható, de ha a tégely felborulna festés közben, akkor sem borul ki a festék.

A Bo-Po különleges körömlakkokat megtalálja a jatek-webaruhaz.hu weboldalon. A körömlakkokat három éves kortól lehet használni. A Bo-Po körömlakkok nagyon népszerűek, ha a gyermek körmét szeretné kifesteni, akkor ez a típus sokkal jobb döntés, mint a hagyományos körömlakkok. A Bo-Po körömlakkokat a jatek-webaruhaz.hu weboldalon tudja megrendelni, ahol bővebb információkat is találhat a termékről. A megjegyzés rovatban kell megjelölni azt a színt, amelyik meg szeretné rendelni. A termékeket szortimentben lehet kapni. Egy kiváló választás, ha már az otthoni mókás szépségápolásról van szó. A Bo-Po körömlakkal kiváló szórakozás lesz a körömfestés, ráadásul az eredmény is szép lesz!