Baby Shark: Ütemre zenélő plüssfigura – anya cápa

Ha a gyerek eddig nem szerette a cápákat, akkor biztosan megváltozik a véleménye, ha megkapja a vidám Baby Shark anya cápát. Ráadásul ez nem csak egy egyszerű plüss, ugyanis a Baby Shark cápa család minden tagja képes zenélni. Ehhez mindössze a pocakjukat kell megnyomni!

Baby Shark: Ütemre zenélő plüssfigura – anya cápa – Ha a gyerek még nem ismeri a Baby Shark: Ütemre zenélő plüssfigurákat, akkor ideje megismertetni vele. Ezek az aranyos cápa plüssök nem csak kellemes puhaságuknak köszönhetően lopják be magukat hamar a gyerek szívébe, hanem zenélő képességük miatt is. Ezek az aranyos zenélő plüssök tempó kontrollal rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy a gyerek választhatja meg a zene tempóját, még pedig úgy, hogy mozgatja a cápa száját. Ha lassan mozgatja a cápát, akkor a fülbemászó dallamok meglehetősen lassan szólalnak meg, viszont, ha gyorsan mozgatja a cápa száját, akkor a dallam üteme felgyorsul. A gyerek ezáltal az egész családot elszórakoztatja és táncra perdíti olyan ütemben, ahogy azt szeretné. Az éneklő bábok anyaga bébiplüss, így nagyszerű érzés simogatni és megölelni őket. Érdemes összegyűjteni mind a három karaktert, az anya cápát, a bébi cápát és az apa cápát.

Ezeket a különleges plüss, éneklő cápákat három éves kortól ajánlja a gyártó, így óvodások és kisiskolások számára egyaránt kiváló választás. Ha szeretné valami igazán különlegessel meglepni gyermekét, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ahol bővebben tud tájékozódni a játékról, továbbá képeket is meg lehet tekinteni róla! A Baby Shark bármilyen alkalomra kitűnő ajándék a gyerekek számára, akár karácsonyra, névnapra, szülinapra, vagy ha csak egész egyszerűen szeretné meglepni gyermekét. Bővebb információkért látogasson el a jatek-webaruhaz.hu weboldalra!