Acuvue Oasys with hydraclear plus kontaktlencse

Kontaktlencsére akkor van szükségünk, ha szemünk veszített hatékonyságából, tehát ha rosszul látunk közelre vagy távolra. Ilyenkor persze a legkézenfekvőbb megoldás a szemüveg viselése, viszont nem mindenki érzi magát kényelmesen szemüveg viseléssel, erre valóak a kontaktlencsék. Weboldalunkon, a lencsebolt.hu-n több rendkívül jó márkájú lencsével találkozhat, amelyek nagyon hatékonyak és jó áron kaphatóak.

Acuvue Oasys with hydraclear plus kontaktlencse kapható rendkívül kedvezményes áron csakis a lencsebolt.hu weboldalon. Az Acuvue Oasys kontaktlencse csomag 6 darab kontaktlencsét tartalmaz, és ezeket kéthetente érdemes cserélni. Ezek a kontaktlencsék szilikon-hidrogél alapanyagúak, ezért az oxigén áteresztési képességük igen nagy. Ez a kontaktlencse segít abban, hogy szemének egészségét minden körülmények között megőrizhesse, ráadásul ahhoz is hozzájárul, hogy szemünk fehérsége ne veszítsen élénkségéből még akkor sem ha már évek óta kontaktlencsét viselünk. Kiterjesztett viselésre viszont nem feltétlenül alkalmas, ezért a kiterjesztéses viselésről mindenképpen konzultáljon szemorvosával.

Amennyiben még ennél is többet szeretne megtudni a kontaktlencséről vagy megtekintené a teljes lencse kínálatot csak annyi a dolga, hogy felkeresi weboldalunkat a lencsebolt.hu-t, hiszen itt megtalálhatja a lencsék árait, elérhetőségeinket, illetve a lencsék illusztrációt is. Ha esetleg kérdések merülnének fel a kontaktlencsékkel vagy a kiszállítással kapcsolatban akkor bátran vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a kontakt@lencsebolt.hu e-mail címen, vagy tárcsázhatja akár a +36 42 790 333 telefonszámot és itt minden kérdésére választ kap majd. Ha még a héten rendel tőlünk, akkor teljesen ingyenesen biztosítjuk majd önnek a kontaktlencse házhozszállítását.