A vastag és meleg flanel ágyneműhuzat megszépíti az őszt

Egyre hűvösebbek a nappalok és az éjszakák is, így egyre jobban esik otthon maradni, betakarózni a vastag, meleg flanel ágyneműhuzat garnitúránkba.

Nyár végén már elővesszük a melegebb ruháinkat, a plédeket és a nyári paplan helyett vastagabbal takarózunk éjszaka. A nyári szatén ágyneműt pedig leválthatja a flanel.Ha még nincs flanel ágyneműhuzat a hálószobában, akkor érdemes mindenkinek beszerezni belőle és megtapasztalni kellemes, meleg tulajdonságait.
A flanel ágyneműhuzatok beszerezhetőek 3 részes, 6 részes nagy paplanhuzatos és 7 részes garnitúrákban is. Egyszemélyes, kétszemélyes paplanok és paplanhuzatokkal is takarózhatunk éjszakánként.

A meleg flanel ágyneműhuzat garnitúra felnőtteknek és gyermekeknek is jó választás a hidegebb időkben. Sűrű szövésű pamut anyaga sokkal vastagabb, mint a hagyományos pamut, vagy krepp ágyneműhuzatoknak, tapintása pedig extrán puha. Nagyobb grammsúlyú is, ezért még inkább melegít, mint a többi típus. A pamut flanel ágyneműhuzat egy klasszikus őszi, téli ágyneműhuzat, de azért a klímaberendezést kedvelők nyáron is használják.

Ágynemű
Ágynemű

Milyen egy tökéletes flanel ágyneműhuzat garnitúra?

Ránézésre gyönyörű szép, érintésre pedig pihe-puha, lenyűgöző és álomba ringató. Szerencsére nők és férfiak hálószobáiba is széles választék kapható, így a virágmintás és a csíkos, vagy minta nélküli is stílusossá teheti azt. Nagyon divatos manapság a szürke, de a púder és a pasztellszínek, illetve az élénkzöld, kék, sárga színek is felkapottak, ha a hálószobáról van szó. A flanel ágyneműhuzatok csodálatos hangulatot teremtenek az esti pihenéshez.

Az évszakok váltakozásai az elmúlás és az új élmények érzéseit is elhozzák. Az ősz tökéletes időszak arra, hogy kipihenjük a kalandos nyári élményeket. Öltöztessük fel a hálószobánkat meleg lakástextilekkel, szép díszpárnákkal, meleg flanel ágyneműkkel, az ágyra pedig terítsünk meleg, vastag lepedőt a szatén helyett.

Az egyik legrosszabb érzés, amikor fázva alszunk éjszaka. Amikor nem a megfelelő, vastag, meleg ágyneművel takarózunk. Egy flanel ágyneműhuzat garantálja azt, hogy tökéletes kényelemben, zavartalanul, nyugodtan pihenünk az éjszaka folyamán. A család minden tagja megérdemli, hogy ősszel és télen egy jó meleg flanel ágyneművel takarózhasson be.

Egyszemélyes és kétszemélyes garnitúrában is használhatjuk őket. Felnőtt, gyermek minták, állatos, virágos, városos, pöttyös, csíkos, vidám és elegáns flanel ágyneműhuzat garnitúra, melyek minden igényt kielégítenek.