A mobil támfal elem rengeteg helyen felhasználható

Számtalan esetben válhat szükségessé egy ideiglenes falazat felállítása. Ilyenkor persze nem egyszerű úgy kiválasztani a megfelelő megoldást, hogy az ne csak költséghatékony, hanem kellőképpen gyors is legyen.

A mobil támfal elem pontosan ezekben a szituációkban segíthet rengeteget. A Gravetti-blokkok segítségével ugyanis roppant egyszerűen építhető pontosan akkora fal, amekkorára épp szükségünk van. A betonelemek meglepően könnyen kezelhetőek, összeállításuk nem igényel különösebb szakértelmet, ráadásul időigényes alapozást sem, hiszen akár húsz centiméteres térbetonra is telepíthetőek. Univerzális felhasználásuk hatalmas előny, hisz szétszerelés után gyakorlatilag bármennyiszer újra felhasználhatóak, ezért egy egyszeri befektetéssel több megoldandó problémára is megoldást kapunk. A felhasználási lehetőségek számra pedig óriási. A mezőgazdaságban, illetve az állattartásban kiválóan kombinálható a Shelterall sátorrendszerrel, így olyan tárolóépületek hozhatóak létre, amelyek tökéletesen megfelelnek az általunk támasztott igényeknek.

A tökéletes tervezésnek és a precíz gyártásnak köszönhetően a gravetti.hu által forgalmazott mobil támfal elem biztonságos és akár extrémebb igénybevételnek kitett helyeken – például szulfitos környezetben is – használható. Építkezések alatt is remek szolgálatot tesz, hisz rengetegszer fordul elő olyan helyzet, hogy az építési terület közvetlenül a forgalom – vagy a többi lakóépület – mellett helyezkedik el. Ilyenkor a közvetlen környezetet védeni kell nemcsak a zajoktól, de a különböző szennyeződésektől is. Erre a célra egy elválasztófal a legjobb, ám ha ezt fixen telepítjük, az nem a legoptimálisabb. Azonban a Gravetti-blokkok segítségével könnyedén húzhatunk fel egy mobil falat, amely a munkálatok végeztével lebontható, az elemek pedig újrafelhasználhatóak, így ezt a problémát igen alacsony bekerülési költséggel orvosolhatjuk.