A Kovács Autóalkatrészekkel az Ön autója is jól fog indulni

Nem akar indulni az autó? Hiába fordítgatja a kulcsot, a motor egyszerűen nem gyullad? Könnyen lehet akkor, hogy az önindítóval van valamilyen probléma. Amennyiben ez a helyzet, akkor ellenőrizni kell annak az alkatrészeit, és szükség esetén cserélni kell őket. A legjobb helyen pedig ezeket az alkatrészeket a Kovács Autóalkatrészektől szerezheti be.

Az önindító meghibásodása nem egyértelmű minden esetben. Ha erre is gyanakszunk, érdemes előbb néhány dolgot kipróbálni. Előfordulhat ugyanis, hogy csak az akkumulátorunk merült le.  Ennek ellenőrzéséhez kapcsoljuk fel a fényszórót, és amennyiben azt tapasztaljuk, hogy annak a fénye gyengülni kezd, akkor nem az önindító a ludas, hanem az akkumulátor. Azonban ha marad a fényerő még indítózás közben is, akkor az áram nem jut el az önindítóba. Viszont ha a motor sem indul, és a fényszóró is halványodik, akkor kezdődhet az önindító alkatrészeinek ellenőrzése és hiba esetén a cseréje is. Ehhez pedig a legjobb áron a legjobb alkatrészeket a Kovács Autóalkatrészek webáruházában kaphatja meg. Minőségi alkatrészek széles választékával rendelkezünk raktárunkban, és a gyári alkatrészeket is be tudjuk szerezni akár egy nap alatt, így autója biztosan meg fogja kapni azt, amire szüksége van. Sőt, autószervizünkben a problémát is gyorsan tudjuk megoldani, köszönhetően a folyamatosan továbbképzéseken résztvevő munkatársainknak.

Amennyiben tehát Ön is az önindító problémájára gyanakszik, akkor hozza el gépjárművét a Kovács Autó szervizbe, melyet megtalálhat Szegeden, a Kossuth Lajos sgt. 85. szám alatt. Amennyiben azonban az önindító alkatrészeire lenne szüksége, akkor mindenképpen keresse fel az alkatreszek.hu linkcímen található webáruházunkat, ahol minden szükségeset meg fog találni! Bármilyen további kérdés vagy észrevétel esetén munkatársaink várják jelentkezését a +36 62 468 444-es telefonszámon vagy az info@kovacsauto.hu e-mail címen.