A domain neved biztonságának megőrzése egyszerűen!

A domain neve online vállalkozásának legértékesebb eszköze. Végül is ez sokkal több, mint az Ön webcíme. Ez a márka identitását tükrözi. Az ellopás vagy visszaélés esélyének minimalizálása érdekében védje meg ezekkel az alapvető biztonsági tippekkel. Cselekedjen most, hogy biztonságban tartsa Domáin nevét!

Tippek domain neved biztonságának megőrzéséhez az awh.hu weboldalon olvashatók, tehát megéri ide kattintani. Soha ne regisztráljon domain nevet magánszemély neve alatt. Ezzel azt kockáztatja, hogy elveszíti, ha az adott személy elhagyja a vállalatot. A domain tulajdonjogának visszaszerzése pedig éveket és sok pénzt vehet igénybe. A domain nevet mindig egy társaság nevére kell bejegyezni, így annak folytatása az üzletből érkező és távozó személyektől függetlenül biztosított. Ha az online anonimitás problémát okoz, bármikor aktiválhatja a domain adatvédelmét, amely egy egyszerű és olcsó módja a személyes adatok elrejtésének. Használjon jó hírű domain név regisztrátort, ne egy kisvállalkozást, amely nagyobb eséllyel szűnik meg, és ezzel veszélybe sodorja Domáin nevét. Olyan szolgáltatót válasszon, aki jelentős piaci tapasztalattal rendelkezik.

Soha ne hagyja „feloldva” Domáin nevét, mert ezzel fennáll annak a veszélye, hogy valaki más ruházza az övét. Zárolja domain nevét a domain névkezelő rendszeren keresztül, amint biztosította regisztrációját. A rossz jelszóválasztás továbbra is a legfőbb adatbiztonsági fenyegetés. Soha ne válasszon egyszerű jelszót regisztrátori fiókjához. Az olyan könnyen kitalálható jelszavak, mint a folyamatos számsorok, az Ön születésnapja vagy gyermeke neve, nagy kockázatot jelentenek a Domáin név biztonságára nézve. Hozzon létre egy jelszót, amely legalább egy számértéket, egy szimbólumot és legalább két véletlenszerűen kiválasztott betűt tartalmaz. További részletekért és bővebb leírásért keresse fel az awh.hu weboldalt.