Zuhanyzó vagy fürdőkád? Melyik a jó választás?

Arra gondol, hogy fürdőkádját zuhanyra cseréli? Mielőtt meghozná döntését, meg kell határoznia, hogy ez a legjobb választás-e otthona értékéhez és életmódjához. Nézze meg, hogy megéri-e a fürdőkádról zuhanyozóra váltás vagy a kád-zuhany kombó fejlesztése éri-e meg jobban a befektetést.

Még több infó itt! Mindenről a témával kapcsolatban többet megtudhat a futesszerelo-gazszerelo.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma ha ön sem tud dönteni. A legtöbb otthonban egynél több fürdőszoba található káddal vagy zuhanyzóval. Ahelyett, hogy otthona minden fürdőszobájában egyetlen döntést hozna, egyszerre csak egy helyiségre összpontosítson. Kisebb fürdőszobákban érdemes a kádakat zuhanyozóra cserélni, vagy egy kádat hagyni a kisgyermekes vendégeknek. A fő fürdőszobában azonban a legtöbb időt tölti, és az a terület, amire a lakásvásárlók a legnagyobb figyelmet fordítják, amikor átnézik a lakást. Ha egy szabványos fürdőszobát porcelán kád-zuhany kombóval bővíti, a fejlesztési költségek 67,2%-át megtérítheti otthona értékének növekedésével. Ez az átalakítási projekt tartalmaz egy kart a zuhany nyomásának és hőmérsékletének szabályozására, valamint egy kerámia burkolatot a kád-zuhany körül.

Még akkor is, ha kivesz egy kádat a fő fürdőszobában egy extra méretű zuhany felszereléséhez, az ingatlanügynökök uralkodó tanácsa az egész országban, hogy legyen legalább egy kád az otthonában. Ha követi ezt a tanácsot legalább egy szobára vonatkozóan, azt jelenti, hogy a kisgyermekes családok nagyobb érdeklődést mutathatnak az Ön háza megvásárlása iránt. Sok szülő könnyebben fürdeti gyermekét a kádban, nem pedig a zuhany alatt. Bővebb leírásért megéri benézni hozzánk a futesszerelo-gazszerelo.hu weboldalra, itt pedig elérhetőségeinket is megtekintheti majd.