Vonalkódnyomtató raktárról online

A vonalkódnyomtató számára legmegfelelőbb stílus kiválasztása számos tényezőtől függ, beleértve az üzleti igényeket, azt, hogy a nyomtató milyen környezetét fogja használni, milyen gyakran fog nyomtatni és milyen kapcsolatra lesz szüksége. Ha otthonról irányít kisvállalkozást (például Etsy vagy Ebay üzletet), és főleg az irodája igénye szerint nyomtat szállítási és készletkövető címkéket, akkor jó választás az asztali modell.

Vonalkódnyomtató raktárról rendelhető a digilabel.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk, ha ön is régóta keres minőségi vonalkódnyomtatókat. Azok a nagy gyártók, akiknek több ezer címkét kell kinyomtatniuk egyetlen futtatással, és integrációt igényelnek egy nagyszabású rendszerbe, jobban járnának, ha ipari lehetőséget választanának. Közvetlen termikus megoldás: Ezek a vonalkód-címkék kémiailag kezelt anyagokból készülnek, amelyek feketednek, amikor a hőt a nyomtatófejen keresztül kapják. Nem használ festéket, tintát vagy szalagot (és ezért nem színesben nyomtat). A hőnek vagy a fénynek való kitettségtől függően ezek a címkék idővel elhalványulhatnak vagy más módon olvashatatlanná válnak. Bár nem jó egy életen át, élettartamuk elegendő olyan általános vonalkódos alkalmazásokhoz, mint például a nyugta vagy a szállítási címke.

Hőátadás: A közvetlen hővel szemben a hőátadó címkék hőnyomó fejjel hevítik a szalagot, amely megolvasztja a tintát a címke felületén. Ezeknek a címkéknek kiváló a nyomtatási minősége és a szkenner olvashatósága hosszú időn keresztül („majdnem állandónak” tekinthetők), és logók, grafikák, színes szövegek és egyéb változatok sokféle anyagtípusra képesek kinyomtatni őket. Ezeket a címkéket fel lehet használni leltározásra, eszközcímkézésre, termékazonosításra és egyebekre. Amennyiben többet tudna meg nézzen be a digilabel.hu-ra.