Pénzszámláló gép számos előnnyel

Minél nagyobb mennyiségű készpénzt kell megszámolni, annál nagyobb esélye van a hibának, ezért azt javasoljuk, hogy inkább szerezzen be egy bankjegyszámláló gépet, amely megkönnyíti a mindennapos munkát. Így nem kell a számlálással, majd az ellenőrzésként szolgáló újra számlálással időt vesztegetni, ugyanis a bankjegyszámlálónak mindez pár másodperc.

Pénzszámláló gép használatával sokkal egyszerűbbé válik a munka és a pénzátadás folyamata. A legtöbb nagy készpénz forgalmat bonyolító vállalkozás felismerte azt, hogy a pénzszámlálás milyen sok időt képes elvenni a tényleges munkaidőből, ráadásul azt sem szabad elfelejteni, hogy az emberi tényező növeli a hiba esélyét. Ma már nagyon sokféle pénzszámláló gép elérhető, így minden vállalkozás megtalálhatja a számára leginkább megfelelőt. Ha bizonytalan és belezavarodott a széleskörű kínálatba, akkor azt javasoljuk, hogy válassza az EuroCash EC-2100 bankjegyszámláló és pénzszámológépet, amelyet amellett, hogy könnyű kezelni, egyben rengeteg hasznos funkcióval is rendelkezik. A pénzszámláló gép precízen megszámolja a behelyezett bankjegyek darabszámát, valamint azt is vizsgálja, hogy a bankjegyek hamisak-e.

A valódiság vizsgálat UV és mágneses vizsgálati módszerekkel történik, melyek nagy pontossággal képesek megállapítani, hogy a bankjegy valódi vagy hamis. A magyar bankjegyek kapcsán annyit mindenképp érdemes tudni, hogy nem rendelkezik mágneses biztonsági elemekkel. Ez azért igazán lényeges, mert ha bevan kapcsolva a mágneses vizsgálati módszer funkció, akkor abban az esetben a gép tévesen hibajelzést küld, így a magyar forint megszámlálása során érdemes ezt a gombot kikapcsolni. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni a termék kapcsán, akkor látogasson el a penztargepuzlet.hu webáruházba!