Miért sokoldalú a kisméretű utazótáska?

Egy utazótáska élete nagyon mozgalmas. Sokoldalú használata bevásárlás, nyaralás, sportolás, munkába járás során nagyon hasznos. Külföldi és belföldi utazások kötelező kelléke.

Egy kisméretű utazótáska megléte pedig azért is praktikus, mert a legtöbb légitársaság fedélzetére felvihető, ha gyakran utazunk repülőgéppel, kötelező darab. Rövidebb és hosszabb útra indulunk, egy kisméretű utazótáska mindenképpen kelleni fog.

A kisméretű kézipoggyász önmagában 1-2 napos repülős utazáshoz praktikus, illetve több napos utakhoz kiváló kiegészítő utazótáska lehet a gurulós bőrönd mellé. Ha fontos a kényelem, márpedig kinek ne lenne fontos, akkor olyan táskát válasszunk a bőrönd mellé, amely a bőrönd teleszkópra ráhúzható kialakítású. Így nem fog leesni róla, gyakorlatilag cipekedés nélkül vihetjük magunkkal.
Bele tehetjük a sportfelszereléseinket is, ha edzőterembe készülünk, törölközőt, fürdőlepedőt, papucsot, ha uszodába, a gyermekek vihetik edzésre, a nők jógaórára. Ha pedig repülővel utazunk, akkor a váltás fehérnemű, a tisztálkodási felszerelések mellett elférnek benne a személyes okmányok és a legfontosabb holmik is.

Utazótáska
Utazótáska

Mekkora méretű a kis méretű kézipoggyász, illetve melyik légitársaság a legszigorúbb ezzel kapcsolatban?

A leggyakrabban igénybe vett légitársaság hazánkban a Wizz Air, amely kézipoggyászból, utazótáskából kétféle méretet is engedélyez:
A kisebb méretű utazótáska 40 x 30 x 20 cm, amit felenged a fedélzetre, a nagyobb méretű táska pedig az 55 x 40 x 23 cm.

Hatalmas kínálatban bővelkedünk, ha utazótáskát szeretnénk vásárolni. Nőknek, férfiaknak, gyermekeknek, időseknek egyaránt rengeteg minta és szín szerezhető be.
Az egyik legnépszerűbb, megfizethető, olcsó utazótáska az ORMI márkanevet viseli. Kedvező ára és jó minősége, könnyű anyaga, praktikus kialakítása tette népszerűvé. Cicás, kutyás, városos, virágos, pillangós, baglyos, stb. mintázattal kaphatóak, mindenki megtalálja közöttük a stílusához illőt.

Sportos fedélzeti utazótáska, vagy pedig elegáns kézipoggyász, hölgyek és férfiak is bőven válogathatnak belőlük.
A kisméretű utazótáska viselhető kézben és vállon is, sokoldalúan használható mindenkinek. Kényelmes, praktikus, a nők is elbírják vállukon kis méretének köszönhetően. Autóval, repülővel, vonattal, busszal, villamossal, vagy gyalog utazunk, ezek a kényelmes táskák mindenhová elkísérnek.

Utazni csodálatos dolog. Egy utazótáska 2021-ben is dukál azoknak, akik vágynak már egy kellemes, élményekben gazdag nyaralásra.