Fékszelep teherautóhoz olcsón online

A kombinált fékszelep egy kompakt egységben nyújt mindent, ami a fékrendszer kiegyensúlyozásához szükséges. A kombinált fékszelepek tartalmaznak egy adagolószelepet a tárcsa/dob rendszerekhez és egy arányosító szelepet, valamint egy nyomáskülönbség-kapcsolót. Kombinált fékszelepeink vannak az adagolószelep nélküli tárcsás rendszerek számára is.

Fékszelep teherautóhoz olcsón online kapható az aruhaz.intermotor.hu weboldalon, ezért keressen fel minket ha ön is régóta keres minőségi fékszelepeket. Az arányos szelep úgy szabályozza a hátsó fékek nyomását, hogy amint a súly nagy fékterhelés alatt az első kerekekre kerül, a rendszerre nehezedő nyomás növekszik, így egyre kevesebb nyomás nehezedik a hátsó fékekre. Ez minimalizálja a hátsó kerekek reteszelését, mivel a hátsó tengely súlya csökken. A nyomáskülönbség-kapcsoló olyan biztonsági funkció, amely blokkolja a folyadék áramlását az autó mindkét végén, ha egy alkatrész megsérül és folyadék szivárog. Ez lehetővé teszi, hogy folyamatosan fenntartsa a fékrendszer egy részének nyomását. Egy állítható arányos szelepet használnak a hátsó féknyomás csökkentésére.

Ez a szelep lehetővé teszi a hátsó féknyomás csökkentését a vezető preferenciája érdekében. Az állítható arányos szelepeket általában egy adagolószeleppel együtt használják. Új szelepet keres a fékrendszeréhez, vagy általában kérdése van a fékekkel kapcsolatban? Technikai segítségért, árinformációkért vagy megrendelés leadásához további információkért vegye fel a kapcsolatot a csapatunk szakembereivel! A teljes kínálat megtekintéséért nézzen be hozzánk az aruhaz.intermotor.hu weboldalra és itt megtalálhatja a termékek árait, illusztrációit, valamint a kiszállítás részleteit is, tehát megéri benézni hozzánk.