Az ideális cigaretta tárca elfér bármelyik zsebünkben

Bár már jó néhány évtizeddel ezelőtt bebizonyosodott, mennyire káros az egészségre a dohányzás, összességében nem sokkal csökkent azok száma, akik rendszeresen űzik ezt a szenvedélyt. Ugyanakkor bizonyos kiegészítőkkel nem csak saját magunknak tehetjük komfortosabbá a füstölést, hanem a környezetünkben élők számára is.

Egy jól megválasztott cigaretta tárca például jóval inkább impozáns látványt nyújt, mint a gyári egyencsomagolás. Ennél is fontosabb azonban, miszerint a fém tok képes megvédeni a szálakat, ha véletlenül összenyomnánk a tartót, vagy épp nedvesség érné annak külső részét. Ugyancsak számottevő előny, hogy egy egyedi cigaretta tárca használatánál biztosan nem kell attól tartanunk, hogy valaki véletlenül, tévedésből zsebre rakná. Különösképp akkor, ha gravíroztatjuk a felületét. Mielőtt azonban vásárolnánk egy ilyen kiegészítőt, feltétlenül mérlegeljük, milyen kritériumoknak kell annak megfelelnie. Ugyanis ha ezt elmulasztjuk, akkor félő, hogy a választott darab használata nem lesz kényelmes, így pedig garantáltan a fiók mélyén végzi majd.

Mind közül a legfontosabb azonban az, hogy akkora kapacitású cigaretta tárca mellett tegyük le a voksunkat, amibe biztosan elfér egy egész napra elegendő szál. Tudniillik könnyedén előfordulhat, hogy miszerint olyan helyen dolgozunk, ahol nincs elérhető trafik, így pedig nehezen tudjuk pótolni a hiányzó mennyiséget. Azt persze nekünk kell meghatározni, ez pontosan hány szálat is takar, átlagos fogyasztás mellett egy 20 darabos kiszerelés általában bőségesen elegendő. Ennél nagyobb cigaretta tárca vásárlására csak akkor adjuk a fejünket, ha komoly dohányosok vagyunk, ugyanis ezek már komoly méretekkel rendelkeznek, így nem könnyű őket zsebre rakni. A komfortos szállítás pedig kulcsfontosságú kérdés, ezért aztán jól gondoljuk meg, mekkora cigaretta tárca beszerzése mellett határozunk.