A Reiki nem csak egy egyszerű kézrátételes gyógymód

Manapság már egyre több hír terjeng a Reikiről, a kézrátételes gyógyításról, viszont sokan még nincsenek azzal tisztában, hogy ezt a kozmikus energiát, hogyan kell használni, és hogy ezáltal milyen hatásokra számíthatnak majd.

A Reiki egy olyan csodálatos módszer, amit bizony mindennap használni kell, ezáltal megváltozhat életünk. A Reikivel gyógyíthatóak fizikai betegségek, viszont nem csak a testi gyógyulást segíti elő, de lehetőséget nyújt a lelki egyensúly helyreállítására, amihez a fizikai gyógyulásnál szükség van. Ez a béke, a szeretet és a gyógyulás energiája, valójában a boldogság elérésének módszere. A Reiki a betegségek tüneti kezelése mellett, feltárja annak okait, a problémákat megelőzi, miközben fenntartja a folyamatos egyensúlyt.

Sokan szenvednek valamilyen krónikus betegségben, melyből nem látnak kiutat. Már elkeserednek, és kilátástalannak látják a saját helyzetüket, semmilyen lehetőséget nem látnak a gyógyulásra. Számukra ajánljuk, hogy látogassák meg a reikidunavarsany.hu weboldalt, ahol többet megtudhatnak a Reikiről, illetve ha szeretnének ellátogatni a Reiki klubunkba, az itt található elérhetőségek menüpont alatt található címen, meg is tehetik, valamint jelentkezhetnek telefonon vagy e-mailben. Nálunk mindenki ingyenes Reiki kezelésen vehet részt, mely során az emberek azonnal megérzik, hogy ebben a gyógyítási módszerben, milyen nagy lehetőségek rejtőznek. Garantáljuk, hogy az érdeklődőknek nagy élményt jelent majd egy reikis kezeiből az áramló forróságot érezni, ami a gyógyulni vágyó problémás területein jelenik meg. Sokan csak kíváncsiságból próbálják ki ezt a típusú kezelést, viszont még ők is rögtön megértik, hogy ez az egészség megőrzésére nagyon nagy lehetőséget jelent.


Comments are closed.

Hirdetés